3 végzetes parfüm használati hiba…

amiért – bár fogalmad sincs róla – a hátad mögött Téged is kinevetnek! Te vajon hányat követnél el ezek közül? Ha kíváncsi vagy, hogyan babonázhatod meg a pasikat vagy a csajokat csupán parfüm! Ha szeretnéd elkerülni, a cinikus megjegyzéseket a hátad mögött az illatod miatt! Akkor ezt feltétlenül olvasd el…

Hiba1. Nem a hozzád illő a parfüm
Honnan tudom, hogy illik-e hozzám a parfümöm?
A válasz nagyon egyszerű:
Keress és válassz a bőrtípusod szerint parfümöt, hisz minden embernek van saját, természetes, veleszületett emberi illata. Ezt a genetikailag meghatározott illatot a bőr szállítja.
Ezért fontos a bőrtípusod, hogy megtaláld a saját illatod.

A siker képlete ennyire egyszerű:
Az egyéni illat és a parfüm harmóniájában rejlik a sikered kulcsa. Először az egyéni illat és a parfüm harmóniáján keresztül érzékeljük az egyedi kellemes érzést, mint a kisugárzásunkat és a vonzerőnket is, amik a legjobb érvényesülési formáink. Ezért van az, hogy egy parfüm, ami tetszik a barátnődön, magadon már nem is annyira nyerő, hisz rajtad teljesen más illatú lesz, ahogy érintkezésbe lép a Te egyéni illatoddal.

Jó hír az, hogy
Te is könnyedén megtalálhatod a bőrtípusodhoz megfelelő illatot!

Milyen illat illik hozzád? – Találd meg a típusodat!
Ha hiszed, ha nem, vannak olyan cégek, akik külön kísérleteket végeznek annak érdekében, hogy kiderítsék, mi az oka, hogy ugyan az az illat, az egyik emberen ilyen, a másikon olyan…
A legfrissebb kutatási eredmények szerint 4 típusba rendszerezhetők a parfümök, a bőrtípusodhoz és hajszínedhez igazodva! Így Te is nagyon egyszerűen megtalálhatod, genetikai sajátosságaid alapján, a hozzád legjobban illő illatot!
A genetikai sajátosságaidra utaló, szembetűnő külső jegyeid a bőröd és a hajad színe fog segíteni Neked kiválasztani a megfelelő típust. Te is el fogsz csodálkozni, mert a genetikát alapul vevő kategorizálás meglepő eredményeket produkál.

Nézzük előbb az illendőség kedvéért a hölgyeket:
1. Amennyiben hajad színe szőkés, aranyszínű, illetve vöröses, összességében meleg színárnyalatú, bőröd pedig világos, napra érzékeny, esetleg szeplős, akkor a kutatások eredményei alapján,
Neked a virágos – gyümölcsös – érzéki illatok fognak a legjobban passzolni. Amikor ilyen illatot próbálsz magadra fújni, lehet, hogy először idegenkedni fogsz, de érdemes ennek ellenére kb. 12 órán keresztül viselni az illatot. Észre fogod venni, hogy bár korábban lehet, hogy előfordult veled is, hogy bizonyos illatú parfümöktől megfájdult a fejed, ez esetben garantáltan nem fog, mert a genetika nem hazudik.

De honnan szerezz ilyen illatú parfümöt? Ha nincs ötleted itt egy kis segítség, mert ahogy a genetika, úgy a sztárok sem tévednek…
A Született feleségekből Bree parfümje a megfelelőbb számodra, de választhatod Leona Lewis parfümjét is, ami még intenzívebb illatú. Ha a könnyedebb illatot szereted, tökéletes választás a Santorini vagy a Beautyqeen.

női parfüm

2. Amennyiben hajad színe világos vagy sötétbarna, esetleg vörös, bőröd meleg tónusú, könnyen barnuló, barack vagy krémszínű, akkor
Neked a virágos – zöld – elegáns illatok fognak a legjobban passzolni.

A Született feleségekből Susan parfümje a Te illatod, de tökéletes választás számodra Heidi Klum „Dreams”, illetve a még intenzívebb Heidi Klum parfüm. Ha könnyebb illatot kedveled, válaszd a Martinique parfümöt.

női parfüm

3. Amennyiben hajad világos vagy sötét szőke, hideg színárnyalatú, bőröd enyhén hűvösen csillogó, oliva színű, akkor
Neked a friss – virágos – inspiráló illatok fognak passzolni.

A Született feleségekből Lynette parfümje lehet a hozzád illő, de választhatod bátran az intenzívebb Sarah Conor vagy Marbella parfümöket is.

női parfümök

4. Amennyiben hajad színe sötétbarna vagy fekete, arcod pedig porcelánszerű és szabályos, akkor
Neked a keleties – púderes – szenvedélyes illatokat javasoljuk.

A Született feleségekből Gabrielle parfümje a tökéletes választás számodra, de ha az intenzívebb illatokat szereted, úgy Iris Berben vagy a Harem parfüm is ízleni fog.

női parfümök

A helyzet az, hogy a genetika a férfiak esetében sem hazudik, és az eredmények meglepőbbek, mint azt korábban bárki is gondolta volna…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.